Blogg

Titti på turné till Varberg

Fredagen den 30 januari tog Titti och jag tåget mot Göteborg. Det är snart dags för SPDAEKs årsmöte och AU (arbetsutskottet) arbetar då bl.a. med att redovisa budgeten, vilka aktiviteter som gjorts och som planeras och en sammanställning av avelsdata. Planera in den 15:e mars i almanackan för mötet som är i Örebro!

På lördagen tog jag och Virran med oss Titti och Sallie till Varberg där det var tävlingar i lydnadsklass ett och två, i ett svinkallt ridhus. Jag och Titti startade först i tvåan och vi fick ihop 185p vilket resulterade i ett förstapris och klassvinst! Virran och Sallie startade sedan i ettan och fick ihop 164p och ett förstapris även där. Dessutom deras tredje första pris i ettan vilket resulterade i titeln LP1! Grattis Virran och Sallie! AU blev klar med arbetet och helgen blev trots kylan riktigt lyckad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här ligger Titti och myser i soffan och hon vill bara påminna om att det numera även finns en FB grupp för alla ”Tussbergare”! Sök bara på Tussberget så kan du bli medlem i gruppen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tussbergets Adalia ”Elly” och Tussbergets Yra leker i snön. Tyvärr är inte bildkvalitén den bästa men lyckan att springa lyser helt klart igenom trots allt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elly och Yra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokan ville också vara med och leka men hundarna var för snabba som tur var. ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stilstudie på två hundblixtar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spänstiga som få

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Räkna ut nedan * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.