Blogg

Mera Rallylydnad

Debuterade med denna trio i Rallylydnad Fortsättningsklassen på Märsta-Sigtuna Bk vilket resulterade i tre godkända rundor och alla glada och nöjda.

Titti, Jippi & Bombi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Då det krävs tre godkända resultat för att erövra själva titeln RLD F så startade vi även på Enköpings bk. Dom hade en dubbeltävling vilket innebär att man kan starta två gånger under samma dag med samma hund. I mitt fall blev det då sex starter med tre hundar. Första banan var svår och jag gick fel i banan. Titti blev nog lite irriterad på mig och gjorde egna saker istället för det jag hade tänkt. Resulterade i att vi inte fick godkända poäng utan endast 46p och 70p måste man uppnå för att bli godkänd. Jippi och Bombi gick desto bättre och tog till och med två pallplatser med sina 97p och 99p.

 

Bombi & Jippi Rally

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titti tog revansch i nästa klass och hamnade överst på pallen och kan nu stoltsera med att ha klarat av att ta hela 100p! Jippi knep andra placeringen med 97p och Bombi fick 77p. Jippi har tre gånger fått 97p av 100p som är max så hon är helt klart den som är jämnast. Bombi och Jippi har nu klarat kriterierna att få titeln även i denna klass. Titti behöver en eller kanske några tävlingar till.

 

Jippi & Titti Rally

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Räkna ut nedan * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.