Blogg

Omplacering vuxen tik!

Tussbergets Gucci
Lova



Tussbergets Gucci ”Lova” SE57392/2018 född 12 nov 2018

Lova är liten pigg och livlig tik med mycket energi. Att kasta sig rakt ut i vatten är kanske det hon gillar allra bäst. Eller att springa, i skogen eller på agilitybanan. Hon är grundtränad i agility, som hon älskar. Hon är även uppflyttad till klass 1 i lydnad, till lägre klass spår i bruks och har ett godkänt doftprov i nosework. Lova är därför en hund som passar hos den tävlingsintresserade, och hos den som tycker om att vara aktiv med sin hund. Hon har en mycket bra plattform att stå på för fortsatt tävlande.

Anledningen till att Lova placeras om är att hon inte fungerar så bra i flock, och vi har en äldre hund som hon inte kommer överens med. Den som är intresserad av Lova ska därför inte ha flera hundar i familjen, utan hon behöver få vara nummer 1. Hon vill gärna hålla avstånd till hundar hon inte känner. En annan sak som är viktig att veta är att Lova är osäker med främmande människor och därför behöver stöd, till exempel när det kommer folk och hälsar på hemma. Lova behöver därför komma till en familj eller en person som har god hundvana och vet hur man kan stötta henne. I vardagen är Lova för övrigt en lättsam hund; hon har inga problem med hundmöten, eftersom hon vet att hon slipper hälsa, och hon har aldrig bitit sönder något hemma. Hon är nästan alltid lös när vi är ute eftersom hon lyssnar fint på inkallning, hon är van att åka bil och träffa mycket olika människor, särskilt i tävlingssammanhang. Sammanfattningsvis är hon är en påhittig och nyfiken liten hund som ger många skratt och som man aldrig har tråkigt tillsammans med. Hon hänger gärna över arbetsbänken i köket tillsammans med familjen när man lagar mat för att hon vill se vad som lagas.

Lova väger 15 kg och är 43 cm hög, hon har B-C på höfterna, men har inga problem av detta utan har mycket lätt att röra sig. Hon håller tveklöst för arbete, både på agilitybanan eller i annan tävlingsgren. Om du tror att du kan vara rätt person för Lova så prata med Jenny så får du numret till mig, det viktigaste för mig är att hon får ett bra hem. Om du är nyfiken på att lära känna Lova lite mer så kan du följa hennes Instagramkonto: Lova the spanish waterdog.

Vid intresse ring Jenny 0735687660

.

.

.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Räkna ut nedan * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.