Blogg

Bombi på BPH

Idag har Bombi och jag varit på Märsta-Sigtuna bk och gjort ett BPH! Det var toppenkul! Det börjar med att hunden får leka med sin matte och sedan med en okänd person som även sedan tar en liten promenad iväg med hunden.

Sedan blir det en liten kontroll av hanteringen av hunden. Då lyfter man på tassar och tittar snabbt på tänderna och klappar på hunden. Bombi tyckte att all hantering var helt ok.

Sedan skulle Bombi leta godis i burkar. Det gick också bra och hon arbetade hela tiden ut och jag fick sedan gå fram och hjälpa henne med den sista som man behöver händer för att kunna få upp.

”Lilldumpe” for upp och skrämde Bombi, men lite arg blev hon allt också och kunde snabbt sedan gå fram och till och med hoppa upp på det som skrämt henne.

Skramlet va inte så farligt utan hela Bombis nos försvann sedan in i det lilla svarta hålet. Men inget godis där inte…

Sedan var det ett moment som är en ”figur” som går sakta och stelt mot hunden och stannar med vissa mellanrum. Här vaktar Bombi ordentligt!

Han vänder sig till slut om och Bombi får går fram och kontrollera vad det är för figur. Sedan klädde vi av figuren och han går iväg och lockar på Bombi som glatt sprang dit och lät sig klappas.

Här testas Bombi på ett för henne helt nytt underlag av korrigerad plast som vickar och rör sig när man går på det. Det här gjorde vi fyra gånger på två olika platser.

Sista momentet för dagen var skott och även det klarade Bombi galant! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Räkna ut nedan * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.